ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві побільшає скверів

У Києві побільшає скверів

Киянам обіцяють більше зелених зон. Зокрема, столичні чиновники сьогодні надали статус скверу земельній ділянці у Деснянському районі Києва.

У Деснянському районі столиці з’явиться новий сквер. Відповідне рішення про виділення ділянки під облаштування скверу було прийнято на засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської ради.

Розташовуватись зелена зона буде по вул. Кіото 3-5. Загальна площа ділянки становить 0,4035 га.

«Проект рішення ще буде розглянутий постійними комісіями Київради з питань екологічної політики та комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні зеленбудівці почали благоустрій скверу Петра Сагайдачного. Зокрема, комунальники розпочали встановлення лав для відпочинку та урн (заплановано встановити 21 лаву і 13 урн). Родзинкою виробів є написані прямо на лавах відомі вислови Григорія Сковороди. Також найближчим часом будуть висаджені квіткові композиції та запущено фонтан.

 
Коментарі (0)