ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві побільшало відключень опалення та гарячої води

У Києві побільшало відключень опалення та гарячої води

У столиці збільшилася кількість споживачів «Київенерго», які наразі перебувають без централізованого опалення або гарячого водопостачання.

У столиці збільшилася кількість споживачів «Київенерго», які наразі перебувають бз холодними кранами чи батареями. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 7:32 ранку 26 листопада 2014 року тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та/або гарячого водопостачання (ГВП) залишається 30 споживачів (будинків, закладів, відомств)», – йдеться в повідомленні.
 
Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
За останню добу в результаті усунення 43 пошкоджень  підключено 226 споживачів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 24 листопада через пошкодження теплових мереж без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишалося 7 споживачів
 
Коментарі (0)