ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Києві почали працювати ЦНАПи

У Києві почали працювати ЦНАПи

Центри адміністративних послуг Києва працюють у будні з 10 до 16 години

 

Центри надання адміністративних послуг Києва працюють у будні дні. Про це повідомив Офіційний портал Києва.

Центри працюватимуть із понеділка до п'ятниці з 10:00 до 16:00.

Спектр послуг залишається обмеженим, оскільки через запровадження воєнного стану в Україні не всі суб'єкти надання адміністративних послуг відновили роботу в повному обсязі та доступ до інформаційних ресурсів також обмежений. Планується, що можливості отримання адміністративних послуг поступово розширюватимуться.

Реєстрація народження та шлюбу відбувається лише через органи державної реєстрації актів цивільного стану (ГРАЦС).

Адреси ГРАЦС міста Києва можна дізнатися за посиланням. Батьки можуть також виходячи з паспорта, копії свідоцтва про народження відновити документи дитини чи свої.

Реєстрація нерухомості припинено.

Реєстрація юридичної особи, фізичної особи, благодійного фонду здійснюється незалежно від місця через Портал “Дія”. Про це повідомив Офіційний портал Києва.

Обмін посвідчення водія здійснюється в Дарницькому Центрі за адресою: вул. С. Олійника, 21 та у територіальних сервісних центрах міста Києва за адресами: вул. Павла Усенка, 8 та вул. Миколи Грінченка, 18. Терміни дії документів, що закінчилися, – продовжено.

Е-документ – документ, що засвідчує особу під час дії воєнного стану, дозволяє замовляти послуги. Потрібно просто встановити програму "Дія".

Реєстрація місця проживання/декларування, а також зняття – припинено.

Є можливість продовжити термін дії паспортів на строк до 5 років, вклеїти фото у паспорт громадянина України фотографії при досягненні 25- та 45-річного віку. У таких випадках слід звертатись безпосередньо до підрозділів міграційної служби за адресами: вул. Б. Хмельницького, 10 та вул. Теодора Драйзера, 22. Гаряча лінія ДМС: 0800-30-88-77.

Отримати готові паспортні документи, які були подані через центри надання адміністративних послуг Києва до запровадження військового стану, можна у підрозділах міграційної служби за адресами: вул. Б. Хмельницького, 10 та вул. Теодора Драйзера, 22.

Можна отримати такі види послуг:

подати декларація про провадження господарську діяльність;

отримати довідку про реєстрацію місця проживання;

погодити маршрут руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів;

отримати дозвіл на участь у дорожньому русі транспортного засобу, вагові чи габаритні параметри перевищують нормативні;

отримати довідку про взяття на облік внутрішньопереміщеної особи та отримати допомогу внутрішньопереміщеним особам на проживання можна в органах соцзахисту районних адміністрацій Києва, адреси за посиланням.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)