ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві починаються гідравлічні випробування тепломереж

У Києві починаються гідравлічні випробування тепломереж

У Києві з квітня по серпень включно будуть проводитися гідравлічні випробування теплових мереж

У Києві з квітня по серпень включно будуть проводитися гідравлічні випробування теплових мереж.

Випробування заплановані в усіх районах, щоб перевірити теплові мережі на міцність і уникнути підвищеної аварійності під час старту опалювального сезону. Проведення гідравлічних випробувань знижує аварійність в опалювальний сезон.

КП "Київтеплоенерго" вже розпочало підготовку до нового опалювального сезону. Один із кроків - це якраз випробування.

Цього року випробування почалися 22 квітня. Вони будуть проводитися поетапно в кожній зоні всіх котелень, відповідно до затвердженого графіка.

На кожній дільниці випробування будуть проводитися близько двох тижнів. На цей час відповідні теплові пункти будуть відключатися, а подача гарячого водопостачання буде тимчасово припинена. У разі виявлення великої кількості пошкоджень відразу після випробувань будуть проводитися ремонтні роботи.

Гідравлічні випробування почалися в трьох районах: Шевченківському, Деснянському і Голосіївському. Подача гарячої води тимчасово припинена в 54 будівлях, включаючи 48 житлових будинків, 3 дитячих садка, 2 школи і 1 відомство.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Травня 2019 p. 22:41
У неопалювальні півроку гарячої води немає, а у інші півроку - у кранах кипяток, причому під потужним тиском. Тобто півроку керманичі створюють населенню великі незручності, а інші півроку - велику небезпеку (враховуючи можливий прорив труби з окропом).------------------------------------- А чому б не зробити просто теплу воду, але цілий рік , без перерв? Це, доречі, і для держави було б вигідно, адже і за теплу воду можна брати плату, як за гарячу. Це все-таки було би краще, ніж те , що є зараз.