ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві полагодять аварійний водопровід на Борщагівській

У Києві полагодять аварійний водопровід на Борщагівській

На Борщагівці місцева влада планує полагодити старий водопровід, оскільки є ризик повторних поривів і витоку води.

В кінці травня на вул. Борщагівській, від провулка Ковальського до Повітрянофлотського шляхопроводу, почнеться капітальна реконструкція водогону, побудованого ще в 60-х роках.

Про це йдеться у повідомленні «Сегодня.ua» з посиланням на заяву «Київводоканалу».

«Водопровід зжив себе, і є ризики повторних поривів і витоків води», – повідомили в «Київводоканалі». Відремонтувати його планують за півроку і 43 млн грн, виділених з міськбюджету.

Варто відзначити, що водопровід на Борщагівській вже ламався декілька разів.

Нагадаємо, тільки з початку цього року на Борщагівській водопровід проривало тричі. Остання аварія трапилася на Великдень, водою затопило кілька кварталів. Від водопостачання майже на два дні відключили ресторан і корпуси КПІ.

Раніше, мер Києва Віталій Кличко заявив, що в столиці не будуть відновлювати опалення житлових будинків, незважаючи на істотне похолодання.

Також міський голова підтвердив, що на час похолодання в Києві не відключатимуть гарячу воду.

Як повідомлялося раніше, міська влада прийняли рішення з першого квітня завершити опалювальний сезон (зазвичай 14 квітня). Розпорядження підписав мер Києва.

За словами багатьох городян, опалення в квартирах можна було відключати ще пару тижнів тому.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
21 Квітня 2017 p. 21:50
Як вже раніше зазначалося , після відключення опалення киянам слід очікувати регулярних відключень гарячого водопостачання. -------------------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?