ГоловнаТарифи ЖКГУ Києві працюють 65 сервісних центрів, де можна буде оплатити комуналку

У Києві працюють 65 сервісних центрів, де можна буде оплатити комуналку

Для оплати за ЖКП мешканцям столиці необхідно мати з собою тільки банківську картку. Для власників картки киянина від "Ощадбанку" комісія відсутня.

Для оплати за ЖКП мешканцям столиці необхідно мати з собою тільки банківську картку. Для власників картки киянина від "Ощадбанку" комісія відсутня.

У столиці працює 65 точок прийому споживачів "Центру комунального сервісу", де кияни можуть сплатити за всі комунальні послуги: електроенергію, централізоване водопостачання, утримання будинків, газопостачання та опалення.

Про це повідомляють у комунальному концерні "Центр комунального сервісу", передає УНН з посиланням на КМДА.

Повідомляється, що для сплати за послуги треба мати з собою тільки банківську картку. Для власників картки киянина від "Ощадбанку" комісія відсутня.

Нагадаємо, що 65 сервісних центрів знаходяться в десяти районах Києва. Адреса найближчого відділення, де можна вирішити всі питання щодо житлово-комунальних послуг, вказана на сайті "Центру комунального сервісу".

Нагадаємо, раніше віце-прем’єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко заявляв, що перший відчутний ефект від реформи житлово-комунального господарства українці зможуть помітити протягом трьох-п’яти років. 

Відзначимо, щороку держава виділяє на субсидії для 65% населення 80 млрд грн (близько 3.5 млрд долл.). 

Нагадаємо, завдяки монетизації субсидій для споживачів частину зекономлених коштів можна буде направити на енергоефективність.

 

 
Коментарі (0)