ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві проведуть позачергове обстеження зелених насаджень

У Києві проведуть позачергове обстеження зелених насаджень

У столиці позачергово проведуть обстеження зелених насаджень, що можуть становити небезпеку під час негоди – урагану з сильним вітром, зливи тощо.
У столиці позачергово проведуть обстеження зелених насаджень, що можуть становити небезпеку під час негоди – урагану з сильним вітром, зливи тощо. 
 
У зв’язку з цим надане доручення позачергового обстеження зелених насаджень столиці.
 
Кожен балансоутримувач несе адміністративну відповідальність за невиконану вчасно роботу і буде оштрафований. 
 
Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає мешканців міста бути обережними та дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру:
  • усі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;
  • у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті;
  • уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт. Управління з питань цивільного захисту рекомендує при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103. 

Якщо у вас є боржники, то ми допожемо вам повернути борги. Колекторська компанія Таліон Плюс до ваших послуг. Ми працюємо в ваших інтересах, по всій території краіни. Маємо представництво у кожному місті мільйоннику.

 
Коментарі (0)