ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам відновлюють гаряче водопостачання

Киянам відновлюють гаряче водопостачання

У київські будинки повертається гаряча вода. За вихідні кількість відключень зменшилась на 170 випадків. Тож сьогодні без ГВП у Києві перебуває близько 270 споживачів.

У столиці за вихідні на 171 випадок зменшилася кількість відключень гарячої води і станом на сьогоднішній ранок без ГВП у Києві залишається 275 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 18.09.2015 р. по 6:00 21.09.2015 р. в результаті усунення 93 пошкоджень підключено 544 споживача», - зазначають у компанії.

Що ж стосується причин відключення гарячої води у місті, то у «Київенерго» заявили, що 153 споживачам припинено ГВП через пошкодження, ще 93 випадки відключення гарячого водопостачання пов’язані з проведенням планових робіт та реконструкцій. Крім того, у 28 споживачів немає гарячої води у зв’язку з припиненням «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, подача газу на котельні ПАТ «Київенерго», які забезпечують гаряче водопостачання ряду споживачів Шевченківського і Солом'янського районів Києва, з 06:00 19 вересня по 10:00 21 вересня припинено.

 
Коментарі (0)