ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві розповіли про ситуацію з гарячим водопостачанням

У Києві розповіли про ситуацію з гарячим водопостачанням

Сьогодні у столиці без гарячої води залишилось кілька сотень споживачів. У «Київенерго» пояснюють, що припинення гарячого водопостачання зумовлені пошкодженнями мереж, плановими роботами, а також відключенням газопостачання на теплоджерела компанії.

У Києві сьогодні гаряче водопостачання відсутнє у 262 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Причинами припинення подачі гарячої води у компанії називають пошкодження мереж, які зумовили 190 відключень ГВП, ще 44 випадки припинення гарячого водопостачання пов'язані з проведенням планових робіт та реконструкцій на мережах. Крім того, у зв'язку з відключенням «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго» гарячої води немає у 28 споживачів.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 07.10.2015 р. по 6:00 08.10.2015 р. в результаті усунення 47 пошкоджень підключено 305 споживачів», - зазначають в компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканці столиці за тепло та електроенергію заборгували більше 3 млрд грн. У «Київенерго» зазначають, що заборгованість з боку споживачів загрожує розрахункам компанії з оптовим ринком електроенергії та «Нафтогазом».

 
Коментарі (0)