ГоловнаКиївські будніБлагоустрійУ Києві створять парк на 3,4 га

У Києві створять парк на 3,4 га

У Голосіївському районі на вулиці Набережно-Корчуватській планують створити парк, орієнтовною площею 3,38 га

 

У Голосіївському районі на вулиці Набережно-Корчуватській планують створити парк, орієнтовною площею 3,38 га.

Таку ініціативу депутатки Київської міської ради Олесі Пинзеник підтримали на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики.

За словами Олесі Пинзеник, мешканці мікрорайону влітку цього року звернулись з проханням провести роботи з благоустрою в зеленій зоні поблизу їх будинків та створити парк.

«Збільшення парків у районах сприяє покращенню якості життя. Облаштовані зелені зони мають бути передбачені в пішій доступності для всіх мешканців. Завдяки цьому кожен охочий зможе активно проводити час на свіжому повітрі, безперешкодно виходити на прогулянки або пробіжки. Київ завжди був зеленим містом, і ми зараз продовжуємо працювати над тим, щоб збільшувати кількість парків у районах. Створення нових зелених зон передбачає не лише закріплення юридичного статусу, а й питання збільшення кількості зелених насаджень, благоустрою території та розвитку інфраструктури. Хочу особливо підкреслити, що кошти на проведення робіт з благоустрою планується передбачити тільки після завершення війни», – наголосила Олеся Пинзеник.

Депутатка додала, що зараз працюємо над тим, щоб покращувати екологічну ситуацію у столиці та унеможливити забудову території зелених зон.

 

 

 

 
Коментарі (0)