ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024У Києві та Харкові «в унісон» рвуться тепломагістралі

У Києві та Харкові «в унісон» рвуться тепломагістралі

Центр Києва о 3-й ранку в районі залізничного вокзалу гаряча вода затопила вулицю. Приблизно у цей же час сталася серйозна аварія й у центрі Харкова.
Центр Києва в районі залізничного вокзалу гаряча вода затопила вулицю. На вулиці Симона Петлюри 25 сталася аварія на тепломагістралі, це повідомили у прес-службі ДСНС.
 
"3 березня близько 3 години у Шевченківському районі на вул. Симона Петлюри 25, стався порив теплової магістралі (діаметром 450 мм)", - йдеться у повідомленні. 
 
Унаслідок цього без опалення залишилися 6 багатоповерхових будинків, 1 лікувальний заклад (без стаціонару), 1 школа та 5 відомчих об'єктів.
 
За словами очевидців, гаряча вода затопила вулицю. Обвалилось понад 50 кв. м асфальту, у декількаметрову яму мало не провалилося припарковане поряд авто. 
 
 
Приблизно у цей же час сталася серйозна аварія й у центрі Харкова, повідомляє прес-служба  комунального підприємства "Харківські теплові мережі".
 
"Аварія на трубопроводі сталася сьогодні близько 3.00 під вулицею Чернишевською в Київському районі Харкова. Через прорив трубопроводу діаметром 500 мм без опалення залишилися 84 житлових будинки, 2 дитсадки, дитячо-юнацька спортивна школа, пологовий будинок, медична частина МВС, лікарня, шкірно-венерологічний диспансер і тубдиспансер", - говориться у повідомлені.
 

Наразі на місці пориву працюють ремонтники, які відкачують воду та намагаються ліквідувати аварію без проведення земляних робіт, опалення у відімкнених будинках планують відновити сьогодні до вечора. 

 
Коментарі (0)