ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві в минулому сезоні поменшало аварій на теплових мережах

У Києві в минулому сезоні поменшало аварій на теплових мережах

У столиці цієї зими на 15% зменшилась кількість пошкоджень тепломереж порівняно з опалювальним сезоном 2022-2023 років

 

У столиці цієї зими на 15% зменшилась кількість пошкоджень тепломереж порівняно з опалювальним сезоном 2022-2023 років.

Про це повідомила пресслужба КМДА з посиланням на КП «Київтеплоенерго», передає Укрінформ.

«Цієї зими на 15% зменшилась кількість пошкоджень тепломереж порівняно з опалювальним сезоном 2022/2023 р. Це результат підготовчої роботи в міжсезоння: проведення гідравлічних випробувань, планова заміна найбільш зношених ділянок трубопроводів (замінено 60 км старих труб) на основі ретельної діагностики влітку», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «Київтеплоенерго» вдалось відновити понад 1 000 одиниць обладнання, що було пошкоджене унаслідок ракетних обстрілів. У комунальному підприємстві підкреслили, що це дало змогу повернути для столиці понад 50% втраченої номінальної електричної потужності. На іншому обладнанні ремонти тривають.

Також у «Київтеплоенерго» поінформували, що у режимі 24/7 у всіх районах Києва в посиленому режимі працювали 38 аварійних бригад.

Також у комунальному підприємстві зауважили, що усі котельні, де дозволяє потужність, оснащені генераторами для безперебійної роботи в умовах можливої відсутності електроенергії.

«Персонал ретельно відпрацював алгоритм розгортання різних за потужністю і технічними характеристиками генераторів. У результаті роботу котельних у разі знеструмлення відновлюють у найкоротші терміни так, щоб клієнт не відчув відсутність послуги», – йдеться в повідомленні.

 

 

 
Коментарі (0)