ГоловнаКиївські будніПодіїУ Києві в одній школі повністю та ще у 8 частково карантин через грип

У Києві в одній школі повністю та ще у 8 частково карантин через грип

У Києві в одній школі повністю та ще у 8 частково зупинений освітній процес через збільшення захворюваності на грип та ГРВІ
У Києві в одній школі повністю та ще у 8 частково призупинений освітній процес через збільшення захворюваності на грип та ГРВІ. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
 
"На сьогоднішній день освітній процес призупинено в 1 школі повністю та у 8 школах частково. У Голосіївському районі одна школа частково, Дарницький район - 2 школи частково, Оболонський район – 1 школа частково, Печерський район – 1 школа частково, Святошинський район – 1 школа повністю, 3 частково", - зазначив він.
 
За його словами, основною протидією грипу є щеплення, але його робить мала кількість людей.
 
"Основною протидією проти грипу та ГРВІ є щеплення. У цьому році набагато краще, в 5 разів краще. Все одно це мало. В цьому році провакциновано 51 тис. осіб. Для 4-мільйонного міста це надзвичайно мала цифра", - додає він.
 
Поворозник зазначив, що за необхідності у Києві буде виділена додаткова кількість ліжок у лікарнях.
 

Нагадаємо, у Києві спостерігається зростання захворюваності на грип та ГРВІ у порівнянні з попереднім тижнем. Захворіло 6,7 тис. дітей — на 26% більше, ніж минулого тижня.  

 
Коментарі (0)