ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві відклали перейменування станцій метро та вулиць

У Києві відклали перейменування станцій метро та вулиць

Микола Поворозник повідомив, що перейменування та демонтаж пам'ятників у столиці мають відбуватися за професійних дискусій та згідно з чинним законодавством

 

Микола Поворозник повідомив, що перейменування та демонтаж пам'ятників у столиці мають відбуватися за професійних дискусій та згідно з чинним законодавством, тому ці процеси – на паузі.

У Києві призупинили процес перейменування станцій метро та вулиць

У Києві призупинено процес перейменування станцій метро, ​​вулиць та інших міських об'єктів. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворознік у ефірі національного телемарафону.

За його словами, у Київраді дійшли висновку, що перейменування та демонтаж пам'ятників у столиці мають відбуватися за професійних дискусій і згідно з чинним законодавством, тому ці процеси – на паузі.

"Можна сказати, що і на паузі, враховуючи те, що потрібно досить ретельно підходити до перейменування і станцій метрополітену, і вулиць, площ, а також до зняття тих чи інших пам'яток. Для того, щоб зробити все правильно з наукового погляду і відповідно до законодавства, яким визначаються процедури перейменування", – прокоментував заступник голови КМДА.

Водночас на останньому засіданні Київрада ухвалила низку рішень щодо перейменування вулиць, які пройшли відповідну процедуру. На наступних сесіях рішення про перейменування інших об'єктів продовжать поступово ухвалювати.

 

 

 
Коментарі (0)