ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Києві відключили гарячу воду тисячам споживачів

У Києві відключили гарячу воду тисячам споживачів

Сьогодні вранці у столиці без гарячого водопостачання залишилось більше 3,5 тис. споживачів. Найбільше відключень зафіксовано у Печерському районі Києва. ГВП там відсутнє більше, ніж в тисячі споживачів.

У Києві станом на сьогоднішній ранок гаряче водопостачання відсутнє у 3693 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Зокрема, через припинення «Київгазом» постачання природного газу на теплоджерела «Київенерго» без гарячої води у місті залишилось 25 споживачів. Гідравлічні випробування стали причиною відключення ГВП у 3143 споживачів. Планові роботи та реконструкції зумовили 371 відключення, а пошкодження на мережах – 154.

Найбільше споживачів, які залишились без гарячого водопостачання зафіксовано у Печерському районі – 1108 відключень, які спричинені проведенням гідравлічних випробувань. Найменше відключень ГВП – у Деснянському районі Києва – 18 споживачів.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб», - наголошують в «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора  результаті пошкоджень тепломереж і планових відключень тимчасово без гарячого водопостачання залишилось 3 тис. Через відключення «Київгазом» теплоджерел компанії від газу — 31 споживач.

 
Коментарі (0)