ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ Києві відкрилися пункти приймання і перероблювання новорічних ялинок (адреси)

У Києві відкрилися пункти приймання і перероблювання новорічних ялинок (адреси)

У всіх районах столиці відкрилися пункти приймання новорічних ялинок для їх подальшої утилізації. Всього в Києві їх буде п'ятнадцять
У всіх районах столиці відкрилися пункти прийому новорічних ялинок для їх подальшої утилізації. Всього в Києві їх буде п'ятнадцять, повідомляє прес-служба КМДА.
 
Всі зібрані дерева будуть перероблені на друзки на спеціальному подрібнювачі, а навесні будуть використовувати для мульчеванія (захисту ґрунту від пересихання і перегріву) лунок вічнозелених рослин.
 
«Закликаємо киян не викидати ялинку на смітник, а знайти час і привезти своє новорічне дерево на утилізацію в один з пунктів прийому, який розташований в кожному районі міста. Для того, щоб всі встигли проявити свою екологічну свідомість, пункти прийому почнуть свою роботу вже з 2 січня 2019 року», - зазначив начальник управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований.
 
На території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень і лісопаркових господарств уже підготовлені спеціальні майданчики для збору новорічних ялинок.

Адреси пунктів прийому, контакти та години роботи: 

 
Коментарі (0)