ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві відновлюють в'їзд вантажівок до міста

У Києві відновлюють в'їзд вантажівок до міста

Вантажівкам відкривають в’їзд до столиці. До 11:00 фахівці все продовжували моніторинг ситуації задля недопущення заторів. У самому ж місті, за повідомленням влади, працює снігоприбиральна техніка.
У столиці відновлюють в’їзд великогабаритного транспорту у місто. Про це повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адмінісрації.
 
Зазначається, що на всіх основних в’їздах до столиці бригади фахівців до 11:00 здійснювали моніторинг руху транспорту з метою недопущення заторів на дорогах Києва.
 
Поміж тим, влада повідомляє про продовження робіт із прибирання снігу на автошляхах. Працює  281 одиниця спецтехніки КК «Київавтодор», у тому числі – 257  снігоприбиральних машин.
 
Водіїв місцева влада все ж просить не використовувати власні авто, а скористатись послугами громадського транспорту. У КМДА вважають, що таким чином вдасться швидше розчистити дороги.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві з суботи, 16 січня у лікарнях та освітніх закладах вводиться карантин задля недопущення розповсюдження епідемії грипу та ГРВІ.
 
Коментарі (0)