ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві відремонтували дорожнє покриття на ряді вулиць

У Києві відремонтували дорожнє покриття на ряді вулиць

«Київавтодор» продовжує виконувати роботи з поточного ремонту доріг і вулиць. Протягом кількох днів працівники підприємства відновили асфальтного покриття на тисячі квадратних метрів.

У Києві з 12 до 18 травня працівники «Київавтодору» відремонтували дорожнє покриття загальною площею понад 10 тис. кв. м. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, значні обсяги робіт було виконано на вул. Вишгородській, Набережному шосе, просп. Оболонському, просп. Корольова, просп. Червонозоряному, вул. Північній, вул. Великій Китаївській, вул. Солом’янській та в інших місцях. А з початку року дорожнє покриття відновлено на площі близько 92 тис. кв. м.
 
Також минулого тижня виконували роботи з очищення зливоприймальних та оглядових колодязів, санітарного прибирання вулиць і пониження бордюрного каменя в місцях наземних пішохідних переходів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві почнуть встановлювати лічильники тепла за рахунок коштів міського бюджету. У КМДА заявили, що з переліком таких будинків можно ознайомитися вже зараз.
 
Коментарі (0)