ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтоличне тепло візьмуть на облік

Столичне тепло візьмуть на облік

Столична влада бере курс на широке введення проектів з енергозбереження. Планується заміщення природного газу та його економія.

У Києві цьогоріч будуть широко впроваджуватися проекти з енергозбереження. У Київраді вже визначилися з основними напрямками роботи у цій сфері. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, вводитимуть облік спожитих енергоресурсів, планується заміщення природного газу та його економія.

«Пріоритетним для нас є розумна економія та заміщення газу. У масштабах міста ми окреслили для себе три ключові напрями на поточний рік: тотальний облік спожитих енергоресурсів, впровадження проектів енергоефективності, ініціювання низки нормативно-правових змін, які дадуть змогу більш ефективно діяти в сучасних реаліях розвитку галузі», – пояснив пан Пантелеєв.

Зауважимо, що чиновник також повідомив, що за минулий рік у Києві було встановлено понад 800 приладів обліку теплової енергії. У 2015 році ця кількість буде збільшена в рази.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві близько 30 столичних підприємців погодилися підписати Угоду щодо зниження споживання електроенергії. Згідно цього документа, підприємства мають скоротити споживання електрики на 30%.

 
Коментарі (0)