ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Києві влаштують генеральне прибирання

У Києві влаштують генеральне прибирання

Киян запрошують на масштабний суботник. Його планують провести 22 березня. Інформація про час і місце попереднього збору киян у різних районах, контакти координаторів будуть розміщени на офіційному веб-порталі КМДА.

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко запрошує усіх киян на загальноміський суботник 22 березня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КМДА.

«Кияни! Я звертаюся до кожного з вас з проханням приєднатися до загальноміського суботника, який відбудеться у кожному районі нашого міста 22 березня. Також закликаю приєднатися всі підприємства, незалежно від форми власності, до прибирання територій, прилеглих до ваших установ», - йдеться у зверненні пана Бондаренка.
 
Інформація про час і місце попереднього збору киян у різних районах, контакти координаторів буде розміщена на офіційному веб-порталі КМДА.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 14 березня молодь Вінниці взялася прибирати вулиці міста. Вони влаштували суботник на території Європейської площі. В заході взяли участі близько 50 активістів.
 
Коментарі (0)