ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві внесли зміни у роботу наземного транспорту

У Києві внесли зміни у роботу наземного транспорту

В «Київпастрансі» внесли корективи в роботу наземного транспорту. Підприємство частково відновило курсування наземного транспорту, який раніше тимчасово припинив роботу.

У Києві частково відновлено роботу тимчасово відміненого наземного транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації. 

«З 19 січня 2015 року на маршрутах наземного громадського транспорту міста Києва частково відновлено роботу рухомого складу, який було тимчасово відмінено, а саме: 30 автобусів, 23 тролейбуси та 14 трамваїв», – повідомили у «Київпастрансі».
 
Також, за інформацією прес-служби КМДА, з 19 січня 2015 року відновлено роботу автобусних маршрутів №2 «Вулиця Булгакова - станція метро «Шулявська», №5 «Вулиця Ізюмська - Залізничний вокзал».
 
Роботу автобусного маршруту №43к «Станція метро «Видубичі» - санаторій «Конча-Заспа» було відновлено 14 січня 2015 року.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Деснянському районі Києва проведуть капітальний ремонт будівель соціальної інфраструктури, на які у 2015 році виділили кошти у рамках Програми економічного і соціального розвитку.
 
Коментарі (0)