ГоловнаВибір редакціїТранспортУ Києві внесли зміни в автобусні маршрути

У Києві внесли зміни в автобусні маршрути

Одному із столичних автобусів відкоригували маршрут. Зміни зумовлені проведенням ремонтних робіт на дорожньому покритті однієї із вулиць міста.
У Києві внесли корективи у трасу слідування автобусного маршруту №42. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.
 
Причиною зміни маршруту є проведення робіт з асфальтування дороги на вул. А. Ахматової на ділянці від вул. Урлівської до просп. Петра Григоренка.
 
Так, автобус тимчасово слідує за маршрутом:  «ст. м. «Осокорки» – Дніпровська набережна – вул. Княжий затон – просп. Петра Григоренка, далі – за діючою трасою.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора столичні автобуси маршруту №101 та тролейбуси маршруту №34 курсують по-новому. Зміни в роботі громадського маршруту у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку 23 травня. Зокрема, було внесено такі зміни: - трасу слідування автобусів маршруту №101 змінено на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера  у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вул. Миколи Закревського та організовано рух на трасі: станція метро «Петрівка» – просп. Московський – просп. Ватутіна – просп. Маяковського – вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючою трасою.
 
Анастасія Войтко
 
Коментарі (0)