ГоловнаВибір редакціїТранспортУ Києві водіїв обмежили в паркуванні

У Києві водіїв обмежили в паркуванні

Через проведення футбольного матчу між командами «Динамо» і «Ворскла», київських водіїв просять не паркуватися на тротуарах і проїжджій частині вулиць, прилеглих до стадіону «Олімпійський».

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК «Олімпійський», Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі столичного ДАІ.

Правоохоронці просять з 9:00 ранку не паркувати автотранспорт на проїжджій частині і тротуарах, прилеглих до НСК «Олімпійський» вулиць - вул. Фізкультури, Велика Васильківська (вул. Червоноармійська), Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського, Еспланадною.

«Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передчасно встановлених», - йдеться в повідомленні.

27 липня о 19 годині на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч в рамках 1-го туру Чемпіонату України сезону 2014-2015 між командами ФК «Динамо» (Київ) і ФК «Ворскла» (Полтава).

Катерина Білоус

 
Коментарі (0)