ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві ввели нові правила покупок в магазинах і аптеках

У Києві ввели нові правила покупок в магазинах і аптеках

У приміщеннях має бути один покупець на 10 кв. м площі магазину

У приміщеннях має бути один покупець на 10 кв. м площі магазину. Про це під час брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко.

«В аптеках і магазинах ми вводимо додаткові обмеження по кількості відвідувачів. У приміщеннях має бути один покупець на 10 кв. м площі магазину. Власники магазинів і аптек повинні дотримуватися цих обмежень, а також забезпечити виконання всіх раніше введених протиепідемічних заходів », - заявив мер.

Так, всі продукти і ліки будуть розвозити по магазинах і аптеках у звичайному режимі. Також буде здійснюватися доставка ліків в лікарні.

«Соціальні працівники міста забезпечують продуктами та іншими необхідними речами одиноких киян похилого віку та паліативних хворих», - відзначили на брифінгу.

У коментарях українці збунтувалися через стрімке зростання цін не тільки на ліки, а й на продукти.

«А обмеження на ціни будете вводити? Якщо справа так піде і далі, то до кінця карантину хліб і картопля будуть коштувати по сотці гривень. Виталя, ти в магазині давно був, на ціни дивився? Барига на бариг ... і це під час загального звіздець !! Торгівля на крові»,«А ніхто не хоче порахувати скільки людей загнеться і постраждає від всіх цих заборон і карантинів?»,«Ну, зараз почнеться: черги, хабарі, щоб зайти БЕЗ черзі і т.п. совок повертається?»,«Курогрудкі по 78? Де знаходиться цей рай?»,«Те дійсно бабло рубають на крові, сволочі .... У нас навпаки ціни не тільки не піднялися, а й знизили на деякі категорії», - написали користувачі мережі.

 
Коментарі (0)