ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024У Києві заговорили про закінчення опалювального сезону

У Києві заговорили про закінчення опалювального сезону

Опалювальний сезон в столиці завершиться, коли протягом трьох днів середня добова температура повітря буде перевищувати 8 градусів тепла

Опалювальний сезон в столиці завершиться, коли протягом трьох днів середня добова температура повітря буде перевищувати 8 градусів тепла. Про це повідомляють «Коментарі».

«Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», правилами підготовки та проведення опалювального сезону в Києві, приймати рішення про відключення можна після того, як середня добова температура протягом трьох діб буде не менше, а навіть бажано більше 8 градусів тепла», - розповіла прес-секретар заступника голови КМДА Юлія Грамотна.

Нагадаємо, що для киян змінилися тарифи на газопостачання. Зміни торкнулися всі домогосподарства - і ті, що з лічильниками, і ті, де прилади обліку газу не встановлені, і тих, хто не підключений до централізованої подачі опалення гарячої води. Нові тарифи розділили сім'ї, які використовують бойлер, і ті, хто не використовує водонагрівач.

 
Коментарі (0)