ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ столиці «замінували» житловий будинок

В столиці «замінували» житловий будинок

У Солом’янському районі столиці «замінували» житловий будинок. Про це поліції повідомив анонім. Наразі на місці працюють фахівці вибухотехнічних служб, кінологи і рятувальники

Сьогодні у Києві невідомий повідомив про замінування житлового будинку у Солом’янському районі столиці. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП м. Києва.

Т»ривожний дзвінок у чергову частину надійшов близько 13 годин. Анонім повідомив про замінування житлового будинку на вул. Курська в Солом'янському районі столиці. За вказаною адресою виїхали представники структурних підрозділів поліції, фахівці вибухотехнічних служб, кінологи і рятувальники», - йдеться в повідомленні.

В даний час проводиться огляд «замінованого» об'єкта і прилеглої до нього території. Окрім того, правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці замінували будівлю Київської міської державної адміністрації. У поліції підтвердили факт замінування будівлі місцевої влади, яка знаходиться за адресою вул. Хрещатик, 36.

 
Коментарі (0)