ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Києві збудували триста «доступних» квартир

У Києві збудували триста «доступних» квартир

Протягом І кварталу 2012 року у Києві було введено в експлуатацію три багатоквартирні житлові будинки, в яких 314 сімей отримали квартири за підтримки державної програми доступного житла

Протягом першого кварталу 2012 року у Києві було введено в експлуатацію три багатоквартирні житлові будинки, в яких 314 сімей отримали квартири за підтримки державної програми доступного житла.

Про це повідомив директор Іпотечного центру у місті Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний, інформує прес-служба відомства.

За його словами, було введено в експлуатацію житловий будинок №6 у 2-му мікрорайоні житлового масиву Позняки  Дарницького району, в якому 101 сім’я отримала ключі від власних помешкань. Забудовником виступає АТ ХК «Київміськбуд». Крім цього, 212 сімей скористались державною підтримкою на придбання квартир у будинку по вул. Мейтуса, 4А, забудовником якого виступає ТОВ «ТМО «Ліко-Холдінг». Ще одна сім’я отримала квартиру в Дніпровському районі по вул. Сергія Лазо №2, забудовником якого є КП «Житлоінвестбуд-УКБ».

«Загалом, з державного бюджету на фінансування програми доступного житла у цих об’єктах було виділено понад 47 млн грн, що дало змогу проінвестувати більше 20 тис. кв. м житла», – зазначив С.Комнатний.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)