ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві з'явилася карта бюветів

У Києві з'явилася карта бюветів

У столиці створили інтерактивну карту розташування бюветних комплексів.

 У столиці створили інтерактивну карту розташування бюветних комплексів. 

Як стало відомо, на карті з'явилася можливість дізнатися інформацію про бювети, в яких можна взяти воду, і тих комплексах, які будуть відремонтовані в 2017-2018 роках. Карта розміщена на сайті СВ КП «Київводфонд» — kyivvodfond.com.ua/elektronna-karta-byuvetnyh-kompleksiv.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв повідомив, що в 2017 році в столиці буде відремонтовано 18 бюветних комплексів та пробурять 4 нові артезіанські свердловини. Нові бювети відкриють по вулиці Івана Кудрі, 37-39 та Йорданської, 11. На зведення комплексів планують витратити 14,2 млн грн.

Станом на травень 2017 року «Київводфонд» обслуговує 190 бюветів, з яких 33 бюветних комплексу не працюють у зв'язку з проведенням капітального ремонту.

Варто нагадати, що в Києві для того, щоб отримати субсидію боржників з оплати комунальних послуг необхідно реструктурувати заборгованість. З 1 травня 2017 року в Україні почав діяти новий порядок надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

Споживачі, які отримують субсидію, але протягом року не вирішили питання заборгованості, можуть позбутися компенсації. Як стало відомо, для автоматичного продовження нарахування державної допомоги, боржникам необхідно або сплатити борги, чи реструктуризувати їх.

 

 
Коментарі (0)