ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві з’явились е-талони для парковки

У Києві з’явились е-талони для парковки

Кияни та гості столиці отримали можливість придбати електронний абонементний талон на паркування, який можна завалідувати через онлайн-сервіс

Кияни та гості столиці отримали можливість придбати електронний абонементний талон на паркування, який можна завалідувати через онлайн-сервіс. Про це розповіли в «Київтранспарксервісі».

У комунальному підприємстві «Київтранспарксервіс» зазначають, що раніше можна було придбати тільки паперові абонементи. В залежності від зони, в якій розташована парковка, вартість становила від 5 до 10 грн за годину. Це чималі гроші, якщо перерахувати суму за місяць. У зв'язку з цим було вирішено ввести абонемент, який відчутно знизить місячну вартість паркування.

Як зазначається, тепер найдешевший абонемент на паркування в Києві обійдеться водіям у 310 гривень, найдорожчий – у 630 гривень за місяць.

Придбати місячний абонемент можна через додаток онлайн-банкінгу Privat24, при цьому до парковочному місця за державним номерами буде прикріплений певний автомобіль. Тобто ніхто інший зайняти це місце не зможе.

Контролювати оплату паркування буде відповідна Інспекція по парковці, також перевіривши її через онлайн-сервіс.

 

 
Коментарі (0)