ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Києві з’явилися тестові маршрути громадського транспорту

У Києві з’явилися тестові маршрути громадського транспорту

У столиці запустили тестові маршрути громадського транспорту. У «Київпастрансі» заявляють, що це стане першим етапом у реалізації програми зручної навігації для людей, які користуються громадським транспортом.
У Києві запустили тестові схеми курсування громадського транспорту, які пролягають через зупинку «Площа Перемоги» у напрямку Повітрофлотського роспекту. Про це повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».
 
Зазначається, що створення лінійних схем – це перший етап реалізації програми зручної навігації для людей, що користуються комунальним громадським транспортом.
 
«За основу реалізації проекту взятий досвід різних міст світу зі зручною системою навігації у громадському транспорті. Це абсолютно новий проект для Києва. Так, комунальне підприємство просить пасажирів надсилати відгуки про новостворені схеми навігації громадського транспорту», - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві завтра у роботу автобусів маршрутів № 61, 101 та тролейбусів № 37a буде внесено зміни. Зміни вносяться у зв’язку з проведенням 5 грудня продовольчого ярмарку.
 
Коментарі (0)