ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ Києві зноситимуть незаконні забудови

У Києві зноситимуть незаконні забудови

Київська влада розпочне впровадження радикальних засобів у боротьбі з незаконними забудовами, які з нового року будуть підлягати знесенню.

У Києві незаконні забудови обіцяють зносити. Такі радикальні заходи будуть впроваджуватись з початку наступного року. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.

«У нас дуже багато незаконних забудов. Інформація для тих хто будує незаконно – слідкуйте, після Нового року ми зноситимемо незаконно зведені будівлі», – сказав Віталій Кличко.

За словами пана Кличка, це стане попередженням для тих забудовників, які розпочали незаконне будівництво без отримання відповідних дозвільних документів.

«Тільки радикальними діями ми зможемо вирішити це питання», – додав він. Водночас, Віталій Кличко не став називати ті об’єкти, які підлягатимуть зносу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Київрада затвердила правила, які передбачають чіткий облік усіх МАФів у столиці. Затверджена схема дає чітку відповідь, які кіоски встановлені законно, а які – ні. Місця встановлення споруд розподілятимуться на конкурсній основі прозоро і відкрито.

 
Коментарі (0)