ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві зупинилась червона гілка метро

У Києві зупинилась червона гілка метро

У столичному метрополітені призупинено рух потягів на Святошинсько Броварській лінії. За попередніми даними, рух зупинено через падіння одного із пасажирів на колії.

На Святошинсько Броварської лінії метрополітену зупинено рух потягів. Пасажирів, які направляються до центру міста з боку «Академмістечка» висаджують на станції «Святошин», так як далі потяги не їдуть з технічних причин, інформує кореспондент «України Комунальної».

Через зупинку метро на станції накопичилася велика кількість людей, частина пасажирів попрямувала до наземного транспорту.

Прес-служба «Київського метрополітену» поки не надала офіційної інформації про подію. За даними пасажирів на станції метро «Шулявська» людина впала на колії, через що рух поїздів зупинився. Наразі поїзди їздять від станції «Лісової» до «Вокзальної».

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше 11 червня в столичному метро трапилось кілька затримок у русі поїздів. Таким чином, затримувалися поїзди на перегоні між станціями «Вокзальна» та «Університет».

 
Коментарі (0)