ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Києві зупинили нелегальне будівництво

У Києві зупинили нелегальне будівництво

Під час повторної перевірки об’єкта встановлено, що керівництвом підприємства зірвано пломби з кранів та самовільно відновлено виконання робіт

У Києві одного із забудовників – ТОВ «Укркаргобуд» позбавлено ліцензії на будівельну діяльність.

Про це повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду.

Приводом до вжиття відповідних заходів стало порушення підприємством нормативно-правових актів з охорони праці та ліцензійних умов. Під час проведення територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києву позапланової перевірки на об’єкті будівництва по вул. Світла, 3 у Дарницькому районі виявлено, що у підприємства відсутній дозвіл на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, а також проект виконання робіт. Вантажопідіймальні крани на будівництві працюють без належного введення в експлуатацію. Також допускаються порушення в  електрогосподарстві та під час використання балонів з газом.

За результатами перевірки ТОВ «Укркаргобуд» було заборонено виконувати будівельно-монтажні роботи та опломбовано вантажопідіймальні крани.

Під час повторної перевірки об’єкта встановлено, що керівництвом підприємства зірвано пломби з кранів та самовільно відновлено виконання робіт. У зв’язку з цим, теруправлінням також направлено звернення до прокуратури м. Києва щодо вжиття заходів відносно посадових осіб підприємства.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)