ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Київ повертається гаряча вода

У Київ повертається гаряча вода

У столиці зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання. Зокрема, за вихідні у Києві підключили ГВП більше, ніж двомстам споживачів. Наразі, у місті зафіксовано більше 1 тис. випадків припинення подачі гарячої води.

У Києві зменшилась кількість відключених гарячого водопостачання. Так, станом на ранок 27 липня, гарячої води немає у 1208 споживачів, що на 207 випадків відключення ГВП менше, ніж 24 липня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 24.07.15 р. по 6:00 27.07.15 р. в результаті усунення 100 пошкоджень підключено 834 споживачів», - зазначається у повідомленні.

Зокрема, через проведення гідравлічних випробувань ГВП відсутнє у 543 споживачів. Ще 398 випадків відключення гарячої води зумовлені пошкодженнями. Планові роботи та реконструкції викликали 184 відключення споживачів від гарячого водопостачання. І через припинення «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго» гарячої води немає у 87 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, рух великовагових транспортних засобів столицею обмежили через тривалу спекотну погоду. Відповідна заборона на проїзд діятиме з 10:00 до 22:00.

 
Коментарі (0)