ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У «Київенерго» відзвітували про початок опалювального сезону

У «Київенерго» відзвітували про початок опалювального сезону

Учора в Києві стартував опалювальний сезон. Комунальники почали забезпечувати теплом об'єкти соціальної інфраструктури. Деякі з них вже перебувають з теплими батареями.

У Києві почали підключати до центрального опалення об'єкти соціальної сфери. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«ПАТ «Київенерго» розпочало підключення приміщень дитсадків, шкіл-інтернатів і лікарень до централізованого опалення (ЦО)», - йдеться в повідомленні прес-службі
.
«Станом на ранок 21 жовтня, опалення включено в 62 дитсадках (11,8% від загальної кількості), в тому числі 39 у Солом'янському районі, 14 у Голосіївському, 4 у Печерському та 1 у Шевченківському районі. Також опалення включено в 35 лікувальних установах (7,7%) - 12 у Шевченківському, 11 у Голосіївському, 4 у Святошинському, 3 в Оболонському районі, 2 у Печерському, 1 у Деснянському, 1 у Дніпровському, 1 у Солом'янському районі», - відзвітували в «Київенерго».
 
За даними заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, підключення до опалення житлового фонду почнеться 22 жовтня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», учора в Києві стартував опалювальний сезон. Подачу тепла направили на об'єкти соціальної інфраструктури. Незабаром стануть теплими батареї в житлових будинках.

 

 
Коментарі (0)