ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ «Київенерго» відзвітували про використання газу

У «Київенерго» відзвітували про використання газу

«Київенерго» вдалося заощадити більше 15% природного газу, який використовувався для виробництва теплоенергії на опалення та підігрів води.

За січень і лютий 2015 року «Київенерго» заощадило 15,5% природного газу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Для виробництва теплоенергії на опалення та підігрів води для всіх категорій споживачів ПАТ «Київенерго» у січні-лютому 2015 року використовувало 481,2 млн куб. м природного газу. Це на 15,5% (або на 88,6 млн куб. м) менше порівняно з аналогічним періодом минулого року», - йдеться в повідомленні.
 
У компанії відзвітували, що загальні витрати «Київенерго» на закупівлю газу за перші два місяці поточного року склали близько 1,3 млрд грн (на 20% більше порівняно з аналогічним періодом 2014 року).
 
Зокрема, для забезпечення потреб населення використано 372 млн куб. м газу вартістю близько 487,1 млн грн, державних установ, промисловості та інших споживачів - 109,2 млн куб. м (788,1 млн грн).
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в столиці підвищать тариф на централізоване водопостачання та водовідведення. Подорожчання послуг відбудеться на рівні майже 40%.
 
Коментарі (0)