ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ «Київпастранс» оголосили тендер на 80 тролейбусів і 100 автобусів

У «Київпастранс» оголосили тендер на 80 тролейбусів і 100 автобусів

КП «Київпастранс» оголосило тендери на закупівлю тролейбусів та автобусів на загальну суму понад мільярд гривень.

Відповідні повідомлення розміщені на порталі публічних закупівель ProZorro, передає «Українська правда Київ».

Згідно з тендером, Київпастранс планує закупити 60 тролейбусів довжиною не менше 11,9 метрів з низьким рівнем підлоги (Очікувана вартість: 318 мільйонів гривень) та 20 подовжених тролейбусів завдовжки  не менше 18,5 метрів з низьким рівнем підлоги (Очікувана вартість: 192 мільйони гривень).

На іншому тендері планується закупівля 70 автобусів довжиною не менше 11,9 метрів з низьким рівнем підлоги (Очікувана вартість: 315 мільйонів гривень) та 30 автобусів завдовжки не менше 18,5 метрів з низьким рівнем підлоги (Очікувана вартість: 195 мільйонів гривень).

Нагадаємо,  раніше Держаудитслужба заявила, що у Київавтодорі «наварили» на ремонті доріг 11 мільйонів.

КК «Київавтодор» запевняв що ці звинувачення безпідставні. 

20 березня заступник голови КМДА Ілля Сагайдак заявив, що комунальна корпорація «Київавтодор» проводить неякісні ремонти доріг, тому замість неї для обслуговування столичних доріг варто залучати компанії з перевіреною репутацією.

Як відомо, прес-служба «Київавтодору» повідомила, що зранку 22 березня Генпрокуратура та СБУ проводять слідчі дії у комунальній корпорації. 

Пізніше в СБУ заявили, що вони спільно з Генпрокуратурою викрили посадовців комунальної корпорації «Київавтодор» на розкраданні сотень мільйонів гривень.

Увечері 22 березня «Київавтодор» заявив, що СБУ показала «вражаючі»фото після обшуків 22 березня, але на них зображені не кабінети корпорації.

 

 
Коментарі (0)