ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Київраді ДБР проводить обшук

У Київраді ДБР проводить обшук

Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до будівлі Київської міської ради

 

Державне бюро розслідувань прийшло з обшуками до будівлі Київської міської ради. Обшук пов’язаний з неявкою чотирьох військовослужбовців-депутатів до місця служби. 

У Київраді проходять обшуки Заступник міського голови — секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко повідомив, що ДБР проводить обшуки у Київраді. Ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва стосується приміщень та кабінетів тільки Київської міської військової адміністрації, а саме провадження — відрядження до КМВА солдатів, частина із яких паралельно є депутатами Київради, — повідомив він. 

За його словами, всі документи, які є в ухвалі на обшук вже надавалися слідчим добровільно. Він додав, що ухвалою не передбачено отримання доступу до кабінетів безпосередньо у Київраді, відеозаписів камер спостереження Київради чи іншого. Звичайно, що сприяти обшуку ми будемо. Проте, у рамках процесуальних норм. Бандаренко зазначив, що відеозапис і роботу журналістів заборонили. 

ДБР поки не коментувало дії в Київраді. Бабель повідомив, що причиною обшуку є неявка чотирьох військових до місця служби й ухиляння від служби. Усі четверо — депутати Київради. Їхні особи не розкривають.

 

 

 
Коментарі (0)