ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ київських парках і скверах уже встановлено перші рамки-розпилювачі

У київських парках і скверах уже встановлено перші рамки-розпилювачі

Загалом у місті буде встановлено близько 20 рамок. Перші конструкції, які дарують бажану прохолоду, з’явилися в парках «Відрадний», «Деснянський», «Молодіжний», «Позняки», «Перемога» та інших.
У київських парках і скверах уже встановлено перші рамки-розпилювачі, про це повідомила пресслужба КО «Київзеленбуд».
 
«Наше життя вже ніколи не буде таким, як раніше, проте ми можемо додати йому трохи затишку. Тож, як і в попередні роки, встановлюємо рамки-розпилювачі в різних районах столиці. Вони допомагають  комфортніше переносити спеку в місті, наприклад, гуляти Хрещатиком чи відпочивати з дітьми у парку «Перемога» чи  «Відрадний». А в Дарницькому районі в парку «Позняки» встановили конструкції у вигляді птахів – такі рамки помітні здалеку», – говориться у повідомлені.
 
Загалом у місті буде встановлено близько 20 рамок. Перші конструкції, які дарують бажану прохолоду, з’явилися в парках «Відрадний», «Деснянський», «Молодіжний», «Позняки», «Перемога», у спортивно-оздоровчому парку на вул. Шумського, сквері на вул. Мартиросяна, а також на вул. Хрещатик. Сьогодні монтують таку рамку в Голосіївському парку імені Максима Рильського. 
 

У найближчий час рамки будуть встановлені в парках «Куренівський», «Інтернаціональний», «Орлятко», «Аврора», ще одна – в парку «Перемога», в парку Слави, у сквері на перетині просп. Оболонський та вул. Маршала Тимошенка, сквері на площі Щекавицька та у сквері ім. Кошиця.  

 
Коментарі (0)