ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ Київській області збудують понад 20 сміттєсортувальних комплексів

У Київській області збудують понад 20 сміттєсортувальних комплексів

Майже всі комплекси будуть енергоавтономними завдяки енергоблокам для вироблення електричної та теплової енергії

 

Майже всі комплекси будуть енергоавтономними завдяки енергоблокам для вироблення електричної та теплової енергії.

На Київщині планують збудувати 10 сортувальних комплексів. Крім цього буде зведено 13 сортувально-перевантажувальних станцій. Про це йдеться у рішенні "Про затвердження Схеми планування території Київської області", яке було ухвалено на сесії Київоблради 9 вересня 2021 року, повідомляє КиївВлада.

Всього буде побудовано 23 сміттєсортувальні комплекси та станцій. Комплекси сортування сміття будуть розміщені на території Баришівського, Бориспільського, Броварського, Вишгородського, Києво-Святошинського, Макарівського та Обухівського районів, а також на території міст Біла Церква, Кагарлик та смт Бородянка. Усі комплекси, окрім Кагарлицького, будуть енергоавтономними завдяки енергоблокам для вироблення електричної та теплової енергії.

Крім того, влада Київської області має намір збудувати 13 сортувально-перевантажувальних станцій. Їх розмістять на території Поліського району, міст Березань, Узин, Сквира, Богуслав, Ржищів, Тараща, Фастів, смт Володарка, Згурівка, Іванків, Переяслав та села Райківщина.

 

 

 
Коментарі (0)