ГоловнаВибір редакціїПолітикаУ Київській облдержадміністрації відбулися обшуки

У Київській облдержадміністрації відбулися обшуки

У Київській обладміністрації проводять обшуки щодо видачі незаконних дозволів на приміські автобусні маршрути.

У Київській обладміністрації проводять обшуки щодо видачі незаконних  дозволів на приміські автобусні маршрути.

Правоохоронці проводять обшуки в Київській обласній державній адміністрації в справі про незаконну видачу дозволів власникам приміських автобусних маршрутів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області, передають Українські Новини.

Відповідно до повідомлення, прокуратура Київської області за матеріалами Служби безпеки України здійснює досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом корупційних дій посадових осіб Київської обладміністрації.

Відповідно до оперативної інформації, посадові особи управління інфраструктури Київобладміністрації протягом 2015-2016 років розробили протиправну схему видачі дозвільних документів на право обслуговування ряду приміських автобусних маршрутів загального користування підконтрольним їм автомобільним перевізникам і афілійованим з ними структурам, які фактично не відповідали кваліфікаційним вимогам конкурсу.

З метою викриття й фіксації протиправної діяльності прокуратура Київської області разом з СБУ провела ряд обшуків у службових приміщеннях управління інфраструктури Київобладміністрації й за місцем проживання фігурантів кримінального провадження.

Наразі проведення слідчих дій триває.

Як повідомлялося раніше, 7 червня мер Ірпеня (Київська область) Володимир Карплюк заявив про проведення поліцією обшуку в Ірпінській міській раді.

 

 
Коментарі (0)