ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ київському метро перевірятимуть «прохачів»

У київському метро перевірятимуть «прохачів»

Представники Київського метрополітену попросили правоохоронців перевірити тих, хто збирає пожертви у пасажирів.

Керівництво Київського метрополітену звернулося до столичної міліції з проханням вжити відповідних заходів щодо діяльності представників різних благодійних фондів на території підземки. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Працівники нашого підприємства не мають жодних повноважень і механізмів впливу на осіб, які збирають пожертви у пасажирів, називаючись представниками благодійних фондів. Тому ми звернулися до правоохоронних органів з проханням взяти це питання на контроль, оскільки щодня отримуємо багато нарікань від пасажирів на таку діяльність»,  – повідомила керівник прес-служби столичної підземки Наталія Макогон.
 
Разом з тим представники цього комунального підприємства закликають киян жертвувати гроші тільки перевіреним організаціям і фізичним особам.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у одному зі столичних парків з'явився незвичайний МАФ. Тимчасова споруда вирізняється своєрідною формою та дзеркальною поверхнею. Окрім Києва, подібні МАФи встановлять в Барселоні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі.
 
Коментарі (0)