ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ київському метро потяги будуть ходити частіше

У київському метро потяги будуть ходити частіше

Поїзди у столичні підземці будуть їздити частіше. На дві лінії метро пустять 8 додаткових потягів, котрі нещодавно були відремонтовані.

У київському метрополітені зменшать інтервал руху поїздів на Святошинсько-Броварській та Куренівсько-Червоноармійській лініях. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

Зокрема, з початку наступного місяця на червону та синю лінію пустять 40 додаткових вагонів, тобто 8 потягів. Рухомий склад відремонтовано за виділені Київрадою кошти, а також профінансовано а рахунок підвищення тарифів на проїзд.

«Ми докладаємо максимум зусиль, аби підвищити комфорт та безпеку перевезення наших пасажирів. Кожна копійка буде спрямована на якісні зміни для киян», - розповів начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Багрінський.

Зауважується, що у цьому році з рухомого складу виведено 73 вагони. Також у цьому році 62 вагони столичної підземки підпадають під списання через закінчення терміну експлуатації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві розпочинається плановий капітальний ремонт ескалатора на одній із станцій метро. Роботи триватимуть більше місяця.

 
Коментарі (0)