ГоловнаКиївські будніТранспортУ київському метрополітені перестануть працювати автомати, що продають жетони

У київському метрополітені перестануть працювати автомати, що продають жетони

У київському метрополітені перестануть працювати автомати, що продають жетони. За офіційними даними, останній день дії жетонів - 31 жовтня.
У київському метрополітені перестануть працювати автомати, що продають жетони. Про це повідомила прес-служба підприємства в Facebook.
 
«До #безжетонів лишилося 155 днів і наша техніка направляється на більш ніж заслужений відпочинок. Дякуємо, що уже користуєтесь сучасними засобами оплати, економлячи свій час та кошти», - зазначила адміністрація.
 
За офіційними даними, останній день дії жетонів - 31 жовтня. До цього терміну працівники КП зобов'язані вивести їх з обігу.
 
При поповненні картки метро на 50 поїздок кожна коштує 6,5 грн, а після використання поїздок ви можете повернути картку в касу та отримати заставну вартість.
 
Для разової поїздки можна скористатися безконтактною банківською карткою на жовтому турнікеті або придбати картку на 1 поїздку.
 
Також у столиці впроваджується система єдиного квитка. Турнікети з відповідними позначеннями уже працюють на всіх станціях. Придбати новий засіб оплати можна на центральних станціях підземки. 
 
Коментарі (0)