ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ київському військовому госпіталі нові поранені: волонтери просять про допомогу

У київському військовому госпіталі нові поранені: волонтери просять про допомогу

На сході України загострення ситуації, кожен день обстріли. У київський військовий госпіталь продовжують надходити поранені. Волонтер Наталія Юсупова звертається до всіх небайдужих з проханням про так необхідну допомогу.
На сході України загострення ситуації, кожен день обстріли. У київський військовий госпіталь продовжують надходити поранені. Волонтер Наталія Юсупова звертається до всіх небайдужих з проханням про таку необхідну допомогу.
 
«По Києву знову пронеслася низка швидких, прибув новий борт з пораненими воінамі..Война триває і поки немає цього конца..В Київський Госпіталь доставляють найважчих поранених, тут їм роблять складні операції, у нас кращі хірурги і кваліфікований медичний персонал. У госпіталі лежать воїни без обох ніг, з різними кульовими і осколковими пораненнями. Я завжди кажу про те, що більшу частину допомоги пораненим звичайно надає держава, волонтери та небайдужі громадяни допомагають, хто чим може, чого не вистачає. Потреби на сьогодні, головне, це як завжди здача крові, всіх груп. На території Госпіталю є центр крові, адреса Госпітальна 18, метро Печерськ, з 9-12, понеділок - четвер...» - написала Наталя Юсупова у себе на сторінці в Фейсбуці.
 
  
Хто має можливість приїхати в госпіталь, зателефонуйте +380 (97) 2826414 та домовтеся про час приїзду.

Карта для фінансової допомоги 4176 4900 0009 0459 Ветвицький Наталія ПриватБанк. 

 
Коментарі (0)