ГоловнаНовини ЖКГУ Києві закриють рух деяких тролейбусних маршрутів

У Києві закриють рух деяких тролейбусних маршрутів

У Києві в зв’язку з проведенням капітального ремонту бульвару Лесі Українки майже на місяць буде закрито рух тролейбусу № 14. Як повідомиляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, зокрема, цей тролейбус не курсуватиме із 30 липня до 20 серпня 2011 року. Також тимчасово буде закри

У Києві в зв’язку з проведенням капітального ремонту бульвару Лесі Українки майже на місяць буде закрито рух тролейбусу № 14.


Як повідомиляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, зокрема, цей тролейбус не курсуватиме із 30 липня до 20 серпня 2011 року. Також тимчасово буде закрито рух тролейбусу №38 – із 30 до 31 липня.


На цей період буде організовано роботу автобусних маршрутів: №14 «Ботанічний сад – Залізничний вокзал» (траса слідування тролейбусного маршруту №14); №38 «Музей історії ВВВ – ст. м. «Видубичі» (траса слідування тролейбусного маршруту №14) з правом проїзду з місячними проїзними квитками, придбаних для проїзду в тролейбусі.


Також у зв’язку з капітальним ремонтом проїжджої частини на бульварі Лесі Українки із 23.00 29 липня до 06.00 1 серпня буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці від провулку Щорса до вул. Басейної.


Крім того, через реконструкцію проспекту Миколи Бажана із 23.00 29 липня до 06.00 1 серпня буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці від Харківської площі до Харківського шляхопроводу.

 
Коментарі (0)