ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У КМДА назвали умову завершення опалювального сезону

У КМДА назвали умову завершення опалювального сезону

У Києві завершать опалювальний сезон виходячи з погодних показників – якщо середньодобова температура повітря три дні поспіль становитиме не менше 8 С°.

Рішення про завершення опалювального сезону у Києві буде прийнято виходячи з погодних показників. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За його словами, столична влада може прийняти рішення про завершення опалювального сезону за умови, якщо середньодобова температура повітря три дні поспіль становитиме не менше 8 С°.
 
«Міська влада прагне зекономити такі цінні для нас енергоресурси і кошти, які мешканці столиці платять за опалення, тому готова завершити опалювальний сезон за умови досягнення оптимальних температурних режимів», – заявив заступник голови КМДА.
 
Він додав, що столичне теплове господарство – це складний комплекс розгалуженої системи тепломереж (більш ніж 2,6 тис. км), теплоджерел, теплопунктів. На її запуск у разі різкого похолодання, щоб проводити його в оптимальних для обладнання технологічних режимах, потрібно не менш 7-10 днів. Тому для закінчення опалювального сезону важливо переконатися в стабільності тенденції до потепління.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві знову заговорили про впровадження системи єдиного електронного квитка. Так місто заощадить на зборі виручки в транспорті і наблизиться до європейських стандартів. Не радітимуть лише кондуктори - їм загрожує звільнення.
 
Коментарі (0)