ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ КМДА пропонують відмовитись від послуг Київавтодору

У КМДА пропонують відмовитись від послуг Київавтодору

Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак закликав замість "Київавтодору" укладати контракти для ремонту столичних доріг з компаніями з перевіреною репутацією і світовим ім'ям.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, кияни щовесни спостерігають, як асфальт сходить з доріг разом зі снігом, а ямковий ремонт часом не тримається і місяць після ремонту.

"Всі ці недоліки, як погана спайка, поздовжні і поперечні тріщини, просідання асфальтобетонного покриття, хвилястість і вибоїни, а також відсутність дорожньої розмітки - це, як мінімум, дискомфорт для водіїв, аварійні ситуації на дорогах, пошкоджені транспортні засоби, а головне - витрачені на вітер податки і збори киян", – пише Сагайдак.

На думку заступника голови КМДА, це все відбувається через неякісну підготовку дорожнього полотна і порушення технології укладання асфальтобетонної суміші, або взагалі неякісних матеріалів.

"Місто бачить, що велика корпорація не справляється зі своїм прямим обов'язком - утримувати в належному стані інфраструктуру столиці і погано контролює якість капітальних ремонтів. Виходячи з цього, я пропоную залучати компанії з перевіреною репутацією і світовим ім'ям для обслуговування столичних доріг контрактами, в яких передбачені гарантії і серйозні штрафні санкції за неприбраний сніг і ями на дорогах. Головне, що практики залучення підрядників з сумнівною репутацією взагалі не повинно бути", – зазначив Сагайдак.

Нагадаємо, директор комунальної корпорації "Київавтодор" Олександр Густельов написав заяву на звільнення через обвал Шулявського моста

 

 
Коментарі (0)