ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ КМДА розробили сайт для оплати комунальних послуг без комісій

У КМДА розробили сайт для оплати комунальних послуг без комісій

Без комісійних зборів житлово-комунальні послуги можна буде сплатити власникам «Карти киянина» та «Моя карта» від Ощадбанку

У Київській міській державній адміністрації презентували оновлений сайт Центру комунального сервісу, за допомогою якого кияни зможуть сплачувати комунальні послуги онлайн та без комісії.

Про це повідомляє УНН.

Зокрема без комісійних зборів житлово-комунальні послуги можна буде сплатити власникам «Карти киянина» та «Моя карта» від Ощадбанку. Окрім цього Центр комунальних послуг відкрив безкоштовні курси для людей, які не в змозі освоїти функції сайту самостійно.

« На сьогодні наш сервіс надає змогу сплачувати всі житлово-комунальні послуги, які надаються на території міста Києва. Кожен може сплатити комунальні послуги в будь-який час і в будь-якому місці з доступом до мережі інтернет. Крім того, за допомогою сервісу можна сплачувати штрафи за порушення правил дорожнього руху, адміністративні штрафи, є можливість сплачувати податки. Система підтримує всі картки які працюють у міжнародній системі Visa та MasterCard, а також без комісії», — сказав представник Центру комунального сервісу Костянтин Лопатін.

У КМДА заявили, що впродовж трьох місяців у Києві відкриється 9 центрів комунальних послуг за принципом єдиного вікна, де жителі столиці зможуть отримати понад 40 видів послуг.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
21 Жовтня 2016 p. 19:21
Коли нарешті закінчаться ці здирництва: "Укрпошта" бере додаткову плату (комісію) за кожну квитанцію , і "Ощадбанк" вже бере комісію . Тобто, щоб у державній фінустанові заплатити іншій державній установі, треба платити додатково ...
Коля Пухов
21 Жовтня 2016 p. 19:25
Крім того, при сплаті в Ощадбанку особисто я неодноразово стикався зі спробами касирів обрахувати клієнтів. Це часто буває, коли сплачуєте декілька квитанцій і ззаду вас немає черги.
Коля Пухов
21 Жовтня 2016 p. 19:34
Тому раджу наперед підрахувати суму , яку вам треба внести, бо скоріше всього касир попросить у вас на 8-10 грн. більше.