ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Краматорську мешканці 1 будинку й досі мерзнуть

У Краматорську мешканці 1 будинку й досі мерзнуть

Станом на 15:00 14 лютого у місті залишилося відновити теплопостачання в 1 будинку.

МНС оперативно зреагувало на прорив тепломережі у Краматорську і розгорнуло пункти обігріву для надання допомоги населенню.

Міністерство надзвичайних ситуацій оперативно зреагувало на порив підземної теплової мережі 6 лютого на вул. Орджонікідзе у Краматорську Донецької області і розгорнуло пункти обігріву для надання допомоги населенню.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Внаслідок прориву було призупинено теплопостачання до 191 багатоповерхового житлового будинку, 5 дитячих садків, 5 лікарень та 6 загальноосвітніх шкіл. О 20:00 6 лютого ремонтні роботи на місці пориву були завершені і було розпочате поступове заповнення теплової мережі.

На момент аварії у Краматорську діяло 5 стаціонарних пунктів обігріву населення. У випадку необхідності до них за допомогою міг звернутися будь-хто з громадян. У таких пунктах можна зігрітися, випити теплого чаю, перекусити та отримати першу медичну допомогу.

О 17:30 7 лютого на місце події прибув зведений загін Головного територіального управління МНС у Донецькій області, який додатково розгорнув 3 палатки для обігріву населення та польову кухню. О 19:40 було додатково розгорнуто 8 наметів на випадок погіршення ситуації. В резерві на місці події знаходились ще 4 намети та польова кухня Головного територіального управління МНС.

Всього від МНС залучалося 8 одиниць техніки та 53 рятувальники. Наразі штаб з ліквідації аварії, до складу якого входив начальник підпорядкованого підрозділу МНС у Краматорську, розформований, за його рішенням теплопункти на місці, де сталася аварія, згорнуті. МНС здійснює моніторинг ходу ліквідації аварії. Ситуація залишатиметься на контролі аж до завершення ремонтних робіт.

Наразі роботи з підключення будинків до теплопостачання тривають. Роботи виконують 72 працівника житлового комунального підприємства.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)